Ласкаво запрошуємо вас до нас в бібліотеку! Відвідайте, не пошкодуєте

Ласкаво запрошуємо Вас до нас в бібліотеку! Відвідайте,не пошкодуєте!

среда, 20 апреля 2016 г.

«Тижня молодіжної книги» « Хвала книзі »



Дмитрівська сільська бібліотека об'єднавшись з шкільною бібліотекою взяли участь у проведенні заходів до «Тижня молодіжної книги». З метою популяризації читання в молодіжному середовищі, просування української класичної та сучасної молодіжної літератури,  краєзнавчої книги серед молоді були проведені наступні заходи:
11 квітня організовано відкритий перегляд "Всім серцем любіть Україну свою". На якому акцентували увагу на річниці Незалежності України, презентували нову книгу: Історія Незалежності України та провели патріотичні хвилини разом з новою книгою: Наш Захисник.
12 квітня молоді пропонували взяти участь в дискусії смаків "Коронація слова". Своїми враженнями про прочитану книгу Світлани Талан "Коли ти поруч" обмінялась Шаля Валерія.
Бібліодрайв " Фантастична книга" дав змогу старшокласникам 13 квітня поринути в світ фантастичної книги.
Арт - простір англійської книги під назвою " Глобус літературний" організований в Дмитрівській сільській бібліотеці, в зв'язку з проголошенням 2016 року - роком англійської мови в Україні.
Завершенням тижня стала лабораторія читацького смаку " Натхнення я черпаю з...". Метою якої стало донести любов до читання до серця й розуму молодого покоління й створити умови для його збереження. Завдяки швидкому розвитку джерел інформації, книга користується попитом і є важливим компонентом розповсюдження знань та розширення кругозору молоді.











Комментариев нет:

Отправить комментарий