Ласкаво запрошуємо вас до нас в бібліотеку! Відвідайте, не пошкодуєте

Ласкаво запрошуємо Вас до нас в бібліотеку! Відвідайте,не пошкодуєте!

четверг, 4 февраля 2016 г.

"Велич Франкового слова"


    У 2016 році виповнюється 160 років від дня народження та 100 років від дня смерті величного українського письменника, поета, публіциста, перекладача, вченого, громадського і політичного діяча Івана Яковича Франка.
    З метою виховання у молоді патріотизму, поваги до історії, враховуючи важливість постаті Івана Франка для розвитку української державності та української культурив Каховській районній бібліотеці для дітей, на виконання Указу Президента України № 687/2015 «Про вшанування пам’яті Івана Франка», відкрилася книжково ілюстративна виставка-ювілей
«Велич Франкового слова». Метою виставки є популяризація творчості літературної, публіцистичної, наукової спадщини Івана Яковича Франка, його вагомий внесок у становлення української нації та вшанування пам’яті.
    Виставка має такі розділи:«Світлий геній українського слова», «В його поезії заговорили бурі», «Співець свободи і братерства», «Франковий вернісаж казок», «Шляхом каменяра». Доповнює виставку портрет Івана Франка.
    Запрошуємо усіх шанувальників Франкіани та небайдужих причаститися із Франкової криниці. Книжкова виставка дасть змогу якнайкраще збагнути велич постаті Івана Франка, його талант, титанічну працездатність та бажання змінити на краще цей світ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий