Ласкаво запрошуємо вас до нас в бібліотеку! Відвідайте, не пошкодуєте

Ласкаво запрошуємо Вас до нас в бібліотеку! Відвідайте,не пошкодуєте!

четверг, 19 апреля 2018 г.

«Читати, щоб бути в тренді!»(Тиждень юнацькоі книги - 2018)

З метою прищеплення юнацтву любові до книжки, дбайливого ставлення до неї, виховання потреби в читанні, підвищення інтересу підлітків до ролі книжки в суспільному та історично-культурному житті, надання практичної допомоги щодо вибору книжок для читання та їх пошуку в бібліотеці, користування довідковими виданнями та періодикою  в  Районній  бібіліотеці  з 16.04 –20. 04  пройшов  Тиждень юнацької книги «Читати,  щоб бути в тренді!».
І хоч ХХІ століття манить нас все новими і новими дивами техніки,  хоч Інтернет стає хлібом насущним сучасної молоді,  проте книга не лише  не  втрачає своєї цінності,  вона не може її втратити,  адже друковане слово -  це глибина думки, це оаза мудрості, яку не спроможна закреслити історія, яку ніколи не зможе знищити спам чи вірус. В рамках тижня книги відбулися найрізноманітніші  заходи, які мали на меті привернути увагу  учнівської молоді до друкованого слова, виховувати  у них читацьку культуру. 
Розпочався  тиждень  читаючим  ганком «Отримай  заряд  позитиву», на  якому  молодь  ознайомилася  з  книжковими  новинками  та  отримали  гарний  настрій  та заряд  позитиву.




Кожна  молода  людина  мріє  отримати  цікаву  і  потрібну  професію. В  День  профорієнтації  проведен  бібліотечний  журфікс «Майбутнє  починається  з  мрії», на якому  молодь  змогла  познайомитись  з  пропозиціями  учбових  закладів  Херсонщини.Також  відвідали  ярмарок  професій «Професія, яку  я  обираю»,який  відбувся  на  площі  біля  РБК  ім.Фрунзе  за ініциативи та при підтримці міськрайонного центру зайнятості.









В  день, присвяченому  року  Німеччини  в  Україні  для  юнаків  проведено  Бібліоглобус «Знайомтесь – німецькі  традиції». Оформлено  книжкову  виставку – мандрівку «Німецька  мова – ключ  до  європейського  життя». Вразив   молодь  Великий  німецько – український  словник, яким  вони  користувалися  при  перекладі  слів.




Проведений  Бібліотечний  non-stop «Книжковий  круїз  по  сторінкам  улюблених  творів» . Молодь  любить  проводити  час  не  тільки в  активному  відпочинку, але  і  посидіти  та  прочитати  улюблену  книгу.





У наш складний і бурхливий час , коли стрімко зростає потік інформації ми раді, що молодь звертається до бібліотеки та знаходять у нас потрібні відповіді, літературу, та можливість спілкування. Працівники бібліотеки впевнені, що всі ці заходи, які були проведені під час тижня юнацького читання привернули увагу молодих людей до бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий